Tag "семејството Хабсбург"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Семејството е вредност која треба одново да ја откриеме

Семејството е „вредност“ која треба одново да ја откриеме во денешето време – рече папата Фрањо за време на средбата со членовите на семејството Хабсбург на 5 ноември 2016 година.