Tag "Светски ден на духовни звања"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата поттикна на меѓународна соработка како би го надминале коронавирусот

После молитвата Царице небесна, папата Фрањо во недела 3 мај 2020 година, потсети на Светскиот ден на звања. Папата посебно се обрати до болните од КОВИД – 19 и оние