Tag "Светскиот сојуз на католички лекари (FIAMC)"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до лекарите: Човекот не е машина која треба да се поправи

„Светоста на животот и медицинската професија од Humanae Vitae до Laudato si“ е темата за 25 јубилеен конгрес на лекарите католици кој за неколку дена ќе се одржи во Загреб.