Tag "Светскиот ден на баби"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата го воспостави Светскиот ден на баби, дедовци и стари лица

Папата Фрањо во недела на 31 јануари во Ватикан објави дека воведува Светски ден посветен на бабите, дедовците и старите лица, кој ќе се слави секоја година во четвртата недела