Tag "Света Марија Богородица"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Да ја примиме во својот живот Царицата на мирот

На светата Литургија на празникот света Марија Богородица, Папата истакна дека благодарејќи на Девицата, Бог засекогаш се поврза со човекот. Нејзиниот поглед нѐ потсетува дека за верата е важна нежноста,