Tag "света Клара Асишка"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Да го слушаме Исусовиот глас во срцето

Кога ќе нѐ снајде нешто заради кое трпиме, да го послушаме Исусовиот глас во срцето: „Не плаши се!