Tag "Сасија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ја предводеше светата Литургија во римското светилиште на Божјото милосрдие

На втората воскресна недела, недела на Божјото милосрдие, 11 април 2021 година, папата Фрањо славеше света Литургија во римското светилиште на Божјото милосрдие во црквата Свети Дух во Сасија. Во

Ватикан Вести

Царице небесна: Бидете помилувани од Божјото милосрдие

Папата Фрањо на 11 април 2021 година од светилиштето на Божјото милосрдие во црква Светиот Дух во Сасија, Рим се обрати пред молитвата Царице небесна.