Tag "Руеда"

Врати се на почетна
Вести Свет

Црквата во Колумбија со маратон на солидарност тргнува во акција

Под геслото „Верата значи да делуваш“ надбискупијата на главниот град во Колумбија Богота започнува на 6 и 7 август кампања за солидарност со цел конкретни мерки за помош на најсиромашните.