Tag "Раѓањето деца – радост и богатство"

Врати се на почетна
Вера Семејство

Раѓањето деца – радост и богатство

За библискиот човек децата биле богатството, а не парите. Токму поради тоа, библиските луѓе, после склопувањето на бракот, сакале што е можно поскоро да имаат потомство и деца. Кои обичаи