Tag "Распнати жени"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Потребно е да се ослободат жените од ропството на проституција

Папата Фрањо напиша предговор за книгата „Распнати жени“, за срамната трговија со луѓе, чии сведоштва од улиците ги донесува дон Алдо Буонаиуто од Заедницата Свети Иван XXIII. Книгата е објавена