Tag "Пјеранџело Секерија"

Врати се на почетна
Ватикан

Надбискупот Винченцо Паглија именуван на нови служби

На 17 август 2016 година Светиот Отец го именува надбискупот Винченцо Паглија за голем канцелар на Папскиот институт Иван Павле II. за студии на бракот и семејството,