Tag "проф. д-р Фрањо Топиќ"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Претседателот на „Напредак“ проф. Топиќ го прими епископот Стојанов

Претседателот на хрватското културно друштво „Напредак“, проф. д-р Фрањо Топиќ на 24 февруари 2017