Tag "протест"

Врати се на почетна
Свет

Италија: „Да“ за семејството и правата на децата

Скоро два милиони луѓе, според бројот кој го дадоа организаторите, се собраа на римскиот Цирко Масимо, од каде побараа од италијанската влада да отстапи од законот