Tag "Прославен празникот „Благовештение“ во Штип"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Прославен празникот „Благовештение“ во Штип

На 25 март 2017 година во парохијата „Свето Благовештение“ во Штип се служеше свечена Миса