Tag "пророци"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ангел Господов: Со слушање и искрена желба за разбирање се решаваат конфликтите

Папата Фрањо во своето пладневно обраќање истакна дека сите ние сме пророци и сведоци на Исус, секој во согласност со својата состојба, повик и средината во која живее. Добро е