Tag "пророк Исаија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Бог секогаш бара начин како да дојде до нашето срце

Великиот пост е време кое помага за преобраќање, приближување до Бог, за промена на нашиот живот и тоа е милост која треба да се бара од Господ – рече папата