Tag "промоција на новата евангелизација"

Врати се на почетна
Ватикан

Монсињор Физикела: Милосрдието е ликот на Христос

„Милосрдието е ликот на Христос, кој допира до сите“. Ова го истакна за Радио Ватикан монсињор Рино Физикела, претседател на Папскиот совет за промоција на новата евангелизација,