Tag "промисла"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Со културата на промисла, спротивставете се на културата на рамнодушност

На средбата со мажи и жени од редот на сиромашните слуги на Божјата Промисла, папата Фрањо рече дека географските и егзистенцијалните периферии на кои Господ ги испраќа се поле во