Tag "промена на менталитетот"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата во видео-порака за отвoрањето на Светската изложба во Милано: ЕКСПО е можност за глобализација на солидарноста

На 1 мај 2015 година, за отворањето на Светската изложба ЕКСПО во Милано Папата директно испрати видео-порака, во која побара човештвото