Tag "прозорците на живот"

Врати се на почетна
Свет

ОН побара од Полска да се либерализира абортусот

Комисијата за правата на децата при Обединетите Нации побара од Полска, во име на човековите права, да ги отстрани ограничувањата за абортус и да ги укине таканаречените „прозорци на животот“,