Tag "прозорец на живот"

Врати се на почетна
Вести Свет

Сестри во Полска најдоа бебе во својот „Прозорец на животот“

Кутијата во вид на прозорец е направена за родителите анонимно да можат да го остават своето бебе за кое од која било причина не можат да се грижат.