Tag "продолжи Папата. „Црквата уште еднаш се идентификува со Марија: целата нејзина вера е во неа"

Врати се на почетна
Ватикан

Животот не престанува пред гробниот камен

Ајде со сето свое срце да навлеземе во тајната, која Литургијата на Црквата ни ја нуди во пасхалното тродневие и да ги доживееме страдањата, смртта и воскресението на Исус.