Tag "прогонувани христијани"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: На сите и насекаде навестувајте: Христос воскресна!

Да не се измориме на сите и насекаде да повторуваме: Христос воскресна! Да го повторуваме тоа со зборови, но пред сè со сведочење со својот живот – рече Светиот Отец