Tag "прогонета црква"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Солидарност со прогонетата Црква

На крајот на Генералната аудиенција во среда 4 ноември Светиот Отец ги поздрави полските верници и поклоници и потсети дека идната недела во Полска ќе се одбележи „Денот за солидарност