Tag "Приштина"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Реакција на скопскиот парох дон Топиќ во врска со свeта Мајка Тереза

Текстот за најавата за посвета на светилиштето „Мајка Тереза“ во Приштина, пратен од Приштина