Tag "присилна проституција"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата разговараше со жени ослободени од присилна проституција

Во рамките на таканаречените „милосрдни петоци“ папата Фрањо во петок, 12 август 2016 година околу 17.00 часот се сретна со заедницата „Иван XXIII“ основана од дон Оресте Бенци.