Tag "приредба"

Врати се на почетна
Македонија

Струмица: Божиќна приредба во Катедралата

На 7 јануари 2016 година под менторство на сестра Тереза Стојкова децата и младите од катедралната парохија „Успение на Пресвета Богородица“