Tag "приказна"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Приказна за пријателството

Кога те удрив, тоа го запиша на песокот, кога ти го спасив животот тоа го врежа на камен. Зошто?

Вера Духовност

Те чекам надвор…

Кој не знае да разговара со човекот, тешко дека ќе знае со Бог.