Tag "Приказната на парохот од Алепо"

Врати се на почетна
Вести Свет

Приказната на парохот од Алепо

„Моментот пред разденувањето. Хроника за војната и надежта во Алепо“ е насловот на книгата на фра Ибрахим Алсабаг, парох во латинската црква Свети Фрањо во Алепо