Tag "признавање"

Врати се на почетна
Свет

Епископите од Мексико: „Не“за хомосексуалните бракови во Уставот

Мексиканските епископи се обратија со соопштение по повод изјавата на претседателот Енрике Пенја Нието дека ќе предложи да бидат признаени во Уставот браковите на парови од ист пол.