Tag "прељубата и заклетвата"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Гревот најпрво се раѓа во срцето, а потоа се конкретизира

Гревот најпрво се раѓа во нашето срце, а потоа се конкретизира во нашето однесување –