Tag "Префектура на Паспкиот дом"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Префектурата на Папскиот дом: Пасхалната тродневница во Ватикан ќе биде без ходочасници

Обредите во Страстната седмица во Ватикан ќе се одржат без присуство на верници, кои по обичај учествуваа на нив, но ќе може да се следат во живо преку Ватикан њуз