Tag "Претседателска палата"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до романските власти: Вистински цивилизираното општество мисли на најслабите

На 31 мај 2019 година во Претседателската палата во Букурешт Папата им се обрати на романските власти, дипломатскиот кор и претставниците на цивилното општество.