Tag "Прествета Троица"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Пресвета Троица

Црквата денес го слави Празникот на Пресвета Троица, таинството на троединиот Бог, Бог со една божествена природа во три лица. Тоа е неразбирлива и неискажана тајна. Да се поклониме денес