Tag "Пресвето Срце Исуово"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо на крајот од Генералната аудиенција потсети на празникот Срце Исусово

Сите ве повикувам да гледате во тоа Срце и да ги имитираат Неговите вистински чувства