Tag "Пресвето Срве Исусово"

Врати се на почетна
духовнитекстови Размислување Свет

Пресвето Срце Исусово

Овој празник секогаш сака да нѐ допре во срцето и да му проговори на нашето срце. Во Симболот на Господовото срце ни говори за својата бескрајна љубов кон нас. Тоа