Tag "Пресветото Срце Исусово"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Света Марија Маргарета Алакок – светицата на Пресветото Срце Исусово

Денес си спомнуваме на светицата која е најзаслужна за ширењето на побожноста кон Пресветото Срце Исусово.