Tag "Пресвета Богородица од Бројаницата"

Врати се на почетна
Вести Свет

Милион верници ќе молат Бројаница долж полската граница

Иницијативата „Бројаница на границите“: „Веруваме дека ако милион Полјаци молат Бројаница