Tag "Преобраќање на свети апостол Павле"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Најава: Молитвено одбележување во Паљурци

На 25 јануари 2024 година, на празникот Преобраќање на свети апостол Павле, во Паљурци (врз темелите на идниот храм) со почеток во 12.00 часот, Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски