Tag "преноќиште"

Врати се на почетна
Ватикан

Папската служба за милостиња ќе отвори преноќиште

Кон услугите кои ги дава Папската служба за милостиња ќе биде надополнета со уште една: место каде што ќе можат да преноќат бездомниците.