Tag "пренесување"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Пренесувањето на верата не е прозелитирање

Да се пренесува верата не значи да се прозелитира, да се бараат луѓе кои ја поддржуваат оваа фудбалска екипа или овој културен центар; да се пренесува верата значи да се