Tag "пренесување на верата"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Верата на постарите за младите е „катехизам“ на животот

На Генералната аудиенција во среда 23 март 2022 година, папата Фрањо продолжи со размислувањата на темата за староста, предлагајќи го примерот на Мојсеј кој на крајот од своите денови го