Tag "преместувањата"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Именувања, разрешувања и преместувања во Струмичко – скопската епархија

Врз основа на декрет на Н.В.П. монс. Киро Стојанов ги објавуваме разрешувањата именувањата и преместувањата во Струмичко – скопската епархија Успение на Пресвета Богородица, кои се со важност од 1