Tag "преживеан"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Преживеаните од насилството во ДРК со Папата споделија потресни доживувања

Папата фрањо се сретна во Киншаса со преживеаните од источниот дел на Демократска Република Конго разурната од војната и откако ги слушна нивните ужасни сведоштва уште еднаш го осуди насилство.