Tag "прдеговор"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Народните движења се сила за општествена преобразба

Папата Фрањо го напиша предговорот на книгата „Навала од народни движења: Rerum Novarum на нашето време“, која ја објави Ватиканската издавачка куќа. Тоа е збирка на трудови настаната низ пет