Tag "празник Свети Јосиф"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Молитвата е првата задача на епископот

Папата Фрањо на празникот свети Јосиф во базиликата Свети Петар за епископи хиротониса тројца членови од Папскиот дипломатски кор.