Tag "празник Пресвета Богородица"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Да ги довериме на Марија оние кои немаат мир

На светата Литургија на празникот Пресвета Богородица, Папата се помоли за оние кои веќе немаат сила да се молат, за погодените од војната во многу делови од светот, кои овие