Tag "празник Весак"

Врати се на почетна
Ватикан

Христијаните и будистите заедно за воспитување во екологијата

Будистите и христијаните да промовираат заедничка еколошката едукација. Ова е повикот на Папскиот совет за меѓурелигиски дијалог во поздравната порака