Tag "Празникна Евхаристијата"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Во Скопје прославен празникот на Пресветата Евхаристија – Телово

Во Катедралаа „Пресвето Срце Исусово“ Во Скопје во четврток 3 јуни 2021 година беше прославен празникот Пресвета Евхаристија – Телово. Понтификалната света Литургија ја предводеше Н.В.П. монс. Киро Стојанов во