Tag "православна духовност"

Врати се на почетна
Ватикан

Телеграма на Папата по повод Меѓународниот конгресот за православна духовност во Бозе

Во италијанското место Бозе истоимената заедница е домакин на 24. Меѓународен конгрес на православната духовност. По тој повод приорот